Våra Tjänster

Vid alla våra jobb följer vi noga EU's miljö- och säkerhetsföreskrifter. Vi arbetar utifrån en välarbetad arbetsmiljöplan och har alltid kvalitét och kundnöjdhet i fokus. Innan vi påbörjar ett arbete utför vi alltid ett asbestprov och utför asbestsanering om det krävs. 

Att jobba i nära dialog med kunden tror vi skapar både förståelse, förtroende och insikt. Tvekar du i materialval, planering eller design? Inga problem – vi brinner för att hitta lösningar och vägar framåt!

Golvläggning

Klinkers, parkett eller heltäckningsmatta? Inga problem! Vi lägger alla typer av golv som garanterat håller i många år framöver.

Köksrenovering

Vi är utbildade plattsättare och garanterar ett hållbart och pålitligt kök. Vi arbetar med säker hantering av el, vatten och ventilation tillsammans med våra samarbetspartner.

Altan och soldäck

Med kvalitétsvirke, moderna tekniker och pålitliga verktyg bygger vi den perfekta uteplatsen åt dig. Ingen yta är för stor eller för liten! 

Uterum

Oavsett om du vill nyttja ditt uterum på våren, sommaren, hösten eller vintern så hjälper vi dig med att skapa ditt drömrum för alla väder.

Elinstallationer

Vid alla elinstallationer vi utför tar vi hjälp av en certifierad elinstallatör. Vi utför egenkontroll och kunden tillhandahåller ett intyg för säker el.

VVS

När vi utför VVS-arbeten tar vi alltid hjälp av behöriga Säkert vatten-installatörer. Detta ger ett dokumenterat väl utfört arbete och kunden tillhandahåller ett Säkert vatten-intyg.

Måleriarbeten

Vare sig det gäller en ny fasad eller ett ommålat vardagsrum använder vi alltid färg av högsta kvalité.